MediaWatch

Politisk redaktør: Orkester-sag er reelt lukket

Christine Cordsen, politisk redaktør på Jyllands-Posten, er overbevist om, at ministeren havde sikret sig, hvor Enhedslisten stod, før hun i dag valgte at gå imod flertallet for at bevare DR’s Underholdningsorkester.

Foto: /ritzau/Ditte Valente/

Med kulturminister Marianne Jelveds (R) beslutning om at gå udenom det såkaldte orkester-flertal og underskrive public service-kontrakten, er sagen om lukningen af DR’s Underholdningsorkester reelt lukket.

Selvom ordførerne fra blå blok og Enhedslisten nu vil mødes for at se, hvad de kan gøre ved sagen herfra, så vurderer Jyllands-Postens politiske redaktør Christine Cordsen, at sagen er lukket.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs