MediaWatch

Debattør vært for nyt webtv-koncept hos Berlingske

Sognepræst og debattør Kathrine Lilleør skal i en nyt webtv-format hver uge interviewe ”markante kvinder”.

Kathrine Lilleør | Foto: STEEN WREM/POLFOTO

”Kvinder drevet af en passion” er omdrejningspunktet, når Berlingske lancerer ny webtv-satsning med sognepræst og forfatter Kathrine Lilleør, der også er blogger for avisen, i værtstolen. Det skriver Berlingske Media i en pressemeddelelse.

Programmet får titlen ’Lillør vs’ og beskrives som en samtaleprogram. Første udgave er klar i dag og har elleve minutter med advokat og erhvervskvinde Rigmor Zobel som gæst.

Berlingskes livsstilsredaktør Nina Rølle er radaktør og Berlingske Medias billedbureau Scanpix har produceret.

“Ideen med programmet er at fremhæve sider af en offentlig kendt kvindelig personlighed, der illustrerer, at vedkommende kan mere, end man umiddelbart ved," siger Nina Rølle i pressemeddelelsen.

Næste uges gæst er Lene Espersen, der netop har forladt Folketinget til fordel for en direktørpost hos Danske Arkitektvirksomheder.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs