MediaWatch

Berlingske i tv-alliance med SBS Discovery

BT.dk vil vise klip fra Danmarks EM-landskampe i forlængelse af ny alliance om web-tv mellem Berlingske Media og SBS Discovery.

Foto: Jens Dresling/Polfoto

Berlingske Media og SBS Discovery har indgået et samarbejde om visning af klip fra EM-kvalifikationsturneringen i fodbold. Fremover vil BT.dk vise klip fra Danmarks landskampe, men også fra alle de andre store landshold i Europa.

SBS Discovery købte sidste år rettigheden til kvalifikationsturneringen til EM i Frankrig 2016 og VM i Rusland 2018, og Kanal 5 er nu tv-hjemmebanen for det danske landshold de næste fire år.

"For Danmarks Sportsavis er det perfekt, at vi nu har muligheden for at vise klip fra både det danske landsholds kampe og alle de andre opgør i EM-kvalifikationen. Vi sætter stor pris på samarbejdet, der er med til at understrege BT’s passion for fodbold og de første kampe har allerede vist, at potentialet er stort, siger Jacob Staehelin, sportschef på BT, i en pressemeddelelse.

For en måned siden indgik SBS Discovery et samarbejde med bold.dk om visning af klip fra den engelske liga i fodbold, Premier League, samt FA Cup, Capital One Cup og engelsk landsholdsfodbold.

Tæt Eb.dk-TV3 alliance

For et par uger siden meddelte MTG/TV3 og Ekstra Bladet, at man knytter tættere bånd med en aftale, som udvider det eksisterende web-tv samarbejde mellem de to mediehuse.

En aftale som blandt andet omfatter TV3's sportsindhold og Ekstra Bladets egenproducerede formater. Aftalen indebærer deling af parternes gratis tv-indhold gensidigt på de to selskabers respektive digitale platforme.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs