MediaWatch

Tech-program hædres med DR-radiopris

Harddisken på P1 modtager Kryger-prisen for de to værters evne til at holde højt engagement og nysgerrighed i deres radiodækning af ny teknologi.

Foto: Agnete Schlichtkrull

DR-fyrtårnet for husets dækning af ny teknologi, Harddisken på P1, modtager hæder for sin evne til at klæde lytterne på i forhold til den rivende udvikling inden for tech-branchen. Det skriver DR Presse.

Prisen er opkaldt efter radiopioneren Christian Kryger og går til de mange-årige værter Anders Høeg Nissen og Henrik Føhns.

”På trods af, at programmet har nogle år på bagen, har de to værter bevaret et brændende engagement for deres stof. De er konstant nysgerrige og opsøgende og har en tårnhøj faglighed, som lytterne har nydt godt af uge efter uge,” siger radiochef Tor Arnbjørn ifølge DR Presse.

I begrundelsen lægger radiochefen desuden vægt på de to værters samspil og deres reportager. Henrik Føhns og Anders Høeg Nissen modtager officielt prisen i næste måned. Til prisen hører 25.000 kroner.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs