MediaWatch

DF vil have politiske drøftelser om '1864' frem i lyset

Dansk Folkeparti vil have kulturministeren til at fremlægge politiske drøftelser om 1864. Alt fra selve ideen, produktionen og aftalen med DR og forfatteren skal frem, siger næstformand.

I lyset af den kraftige kritik af DR's dramaserie '1864' vil Dansk Folkeparti have de politiske drøftelser forud for serien frem i lyset.

I et paragraf 20-spørgsmål beder Dansk Folkepartis næstformand, Peter Skaarup, kulturminister Marianne Jelved (R) redegøre for de drøftelser, der har været i medieforligskredsen og i eventuelle andre udvalg vedrørende '1864'.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs