MediaWatch

Medie: Aftonbladet vil skære 30 stillinger

En arbejdsgruppe på Aftonbladet foreslår ledelsen at skære i antallet af mellemledere, samtidig med at ledelsen selv har planer om at nedlægge op til 30 stillinger.

Mellemledere står for skud på svenske Aftonbladet. En arbejdsgruppe på Aftonbladet har i dag præsenteret et forslag til en fladere og slankere organisation med færre mellemedere. Derudover har ledelsen allerede planer om at skære 25-30 redaktionelle stillinger, skriver Resume.

Ifølge mediet er det især på den trykte avis, på web og tv, at arbejdsgruppen, der ledes nyhedschef Robin Govik, forslår at skære i antallet af mellemledere. Samtidig foreslår de et tættere samarbejde mellem afdelingerne udenfor redaktionen, ligesom flere af medarbejderne skal være i stand til at løse flere af de nye arbejdsopgaver, som er fulgt med den teknologiske udvikling. Ledelsen på Aftonbladet vil nu vurdere arbejdsgruppens rapport, skriver Resume.

Aftonbladet har i de seneste år reduceret arbejdsstyrken i flere etaper, og samtidig flyttet medarbejdere fra den trykte avis til nettet, mens satsningen på tv har været med til at øge omkostningerne.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs