MediaWatch

TV 2 ansætter Saxo Bank-chef

Den nuværende tekniske chef på TV 2, Lars Esben Hansen, tager et skridt ned i hierarkiet, og giver plads til et generationsskifte i afdelingen.

Tom Bjerre, ny teknisk chef hos TV 2.

1. januar træder Tom Bjerre ind ad døren hos TV 2 som ny teknisk chef. Det skriver kanalen i en pressemeddelelse.

Han kommer fra en stilling som senior vice president, Head of infrastructure and operations hos investeringsbanken Saxo Bank, hvor han har haft ansvaret for 100 IT-specialister i København og Delhi i Indien.

”I Tom Bjerre får TV 2 en chef for TV 2 Teknik, som har mange års erfaring fra en moderne, kommerciel virksomhed. Han er vant til at arbejde med forretningskritiske projekter inden for især IT, og han bringer en høj faglighed med sig til TV 2. Vi står foran store digitale udfordringer, og jeg er sikker på, at Tom Bjerre vil være den rette til at stå i spidsen for løsningen af de højt specialiserede og for virksomheden meget vigtige opgaver, som venter forude - bl.a. takket være sine gode lederevner,” siger finansdirektør Peter Normann i pressemeddelelsen.

TV 2 beskriver tilgangen af en Tom Bjerre som et generationsskifte, hvor den nuværende leder, Lars Esben Hansen, samtidig overgår til en position som konsulent i afdelingen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs