MediaWatch

TV 2 sætter digital stoledans i gang

Ny forsideredaktør og ny digital redaktør støder til TV 2 fra BT og DR som led i Nyhedernes omlægning til web-first.

I forbindelse med udrulningen af TV 2's nye digitale strategi henter TV 2 Nyhederne nye kræfter til fra BT og DR, skriver koncernen.

Ny forsideredaktør er per 1. november Jesper Helmer Rasmussen, der kommer fra Bt.dk, og nu bliver en del af forsideholdet på Tv2.dk.

"Jesper har stærke kompetencer i forhold til at engagere og aktivere brugerne på de sociale medier og i forhold til at skabe trafik fra de sociale medier til vores platforme," siger chef for TV 2 Digital, Peter Brüchmann i meddelelsen.

DR-profil afløser redaktør

Derudover har TV 2 per 1. december ansat Kristoffer Pinholt som ny projektchef og digital redaktør i TV 2 Digital. Kristoffer Pinholt kommer fra DR, hvor han de seneste fire år har været jourhavende på Dr.dk. Han afløser Jan Bjarke Mindegaard, der fremover bliver én af de fem nyhedsredaktører i TV 2s nye fælles nyhedscenter, der skal levere nyheder til tv, web og sociale medier.

"Kristoffer vil især få det digitale ansvar for større tværgående projekter som f.eks. Folketingsvalget. Kristoffer vil også komme til at arbejde sammen med vores udviklingsteam om at udvikle nye, digitale formater og så vil han være med til at sikre sammenhæng på tværs af vores platforme," siger Peter Brüchmann.

Til gengæld har TV 2 sagt farvel til den Dan Rasmussen, der 1. december går fra en stilling som jourhavende nyhedsansvarlig på TV 2 i til et nyt job som projektchef på Mx.dk. Hans afløser forventes at være på plads 1. januar, oplyser TV 2.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs