MediaWatch

Realityportalen-stifter nomineret til iværksætterpris

Jeanet Rosenkjær Horstmann, der står bag Realityportalen og Livsstilsportalen, er med i opløbet om Ivækst-prisen som årets kvindelige iværksætter.

Jeanet Rosenkjær Horstmann

Fra bunden har Jeanet Rosenkjær Horstmann skabt et nichemedie om realitystjerner fra tv-serier som 'Singleliv', 'Paradise Hotel' og 'De Unge Mødre'. Det kaster en nominering af sig til prisen som årets kvindelige iværksætter ved årets uddeling af Ivækst-priser.

Prisen, der uddeles af erhvervsportalen Ivækst, støttes blandt andet af Google og Deloitte. Ifølge prisbeskrivelsen så kigger folkene bag lige så meget på ”den gode iværksætterhistorie” som på nøgletal.

I nomineringen af Jeanet Rosenkjær Horstmann står der blandt andet:

"Jeanet besluttede sig under sit studie for, at hun ikke ville være en del af statistikken med arbejdsløse nyuddannede. Derfor startede Jeanet sit eget nyhedsmedie op, mens hun afsluttede sin kandidat i journalistik. I løbet af de to år, som Realityportalen har eksisteret, har Jeanet formået at skabe et medie, der har ramt plet indenfor en medieniche."

I august lå Realityportalen nummer 98 på Danske Medier Researchs topliste over de mest besøgte netmedier. Siden havde her 85.037 brugere på mobil, mens 38.131 og 25.871 besøgte siden på henholdsvis web og tablet.

Trendsales-opkøb kan styrke Mx.dk på realitystoffet

Reality-site knopskyder med livsstils-søster

Iværksætter: Underligt, at ingen andre havde fået ideen

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs