MediaWatch

Nomineringer til graver-pris er klar

Juryen hos Foreningen for Undersøgende Journalistik har fundet 13 projekter værdige til at blive nomineret til årets FUJ-priser.

DR's Cavling-vinder "I Skattely" er også med i bowlen ved året FUJ-priser.

Gennemgangen af Lars Løkkes bilag, afdækningen af skattely og NSA’s forbindelser til Danmark er blandt nogle af de sager, som lander nomineringer til uddelingen af FUJ-prisen 2014. Det skriver foreningen på dens hjemmeside.

42 projekter var på forhånd blevet indstillet til priserne. Af dem klarede 12 projekter sig ved videre og er nu nomineret på tværs af kategorierne avis, tv, radio, bøger og web. Foreningen for Undersøgende Journalistik uddeler priserne i forbindelse med branchefestivalen Fagfestival den 9. november.

I avis-kategorien er Ekstra Bladet nomineret for serien ”Lars Løkke – Danmarks moralske statsminister?”, mens gennemgangen af Skats ejendomsvurderinger i Politiken, ”Lægernes tag-selv-borg” i Jyllands-Posten og Informations artikler om ”NSA’s danske forbindelse” også er i spil.

DR gør rent bord i tv- og radioområdet, hvor blandt andet Cavling-vinderen ”I Skattely” også er nomineret i tv-kategorien. I bog-kategorien dyster Kaare Sørensens bog ”Halshug” med DR-mellemøstkorrespondenten Puk Damsgaards ”Hvor solen græder”, men DR’s databaseredaktion og en gennemgang af økonomiske prognoser korrekthed hos Information. Se den fulde liste på FUJ’s hjemmeside.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs