MediaWatch

Politiken-journalister vinder mini-Cavling

Jeppe Laursen Brock og Christian Heide-Jørgensen modtager Kristian Dahls Mindelegat for at afdække dopingmiljøet i Danmark.

15.000 kroner og en fornem fjer i hatten for at ”have vakt interesse for deres stofområde”.

Det er den hæder, som de to Politiken-journalister Christian Heide-Jørgensen og Jeppe Laursen Brock modtager med Kristian Dahls Mindelegat. Prisen får de for at have afdækket doping i Danmark.

”Artiklerne tager sine læsere med til hjørner af et skjult Danmark og giver et sjældent indblik i det kriminelle miljø bag dopingen, som strækker sig fra Indien til Danmark. Efter at artikelserien begyndte, har Folketinget tredoblet strafferammen for grov dopingkriminalitet,” lyder det fra priskomiteen i en pressemeddelelse.

Den ene af de to vindere, Jeppe Laursen Brock, takker på Politiken.dk de øvrige medlemmer på sportsredaktionen for at have kløet på, mens de fik tid til at grave dopinghistorierne frem.

”Noget af det, der er med til at gøre mig stolt, det er det der med, at vi kommer fra sportens verden og laver noget journalistik, der er mere end et fodboldresultat og faktisk er samfundsrelevant,” siger Jeppe Laursen Brock på Politiken.dk.

Her er de nominerede til Kristian Dahls mindelegat

Bock, Bro og Jensen skal kåre "årets redaktør"

Cavling-nominerede: "Sådan fik vi vores historier"

Kampen om årets Cavling står mellem Berlingske, DR, EB og JP 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs