MediaWatch

Se og Hør-sag: Politikere kigger på højere erstatninger

Status. Det medieetisk serviceeftersyn, der blev sat i gang af Se og Hør-sagen, kigger bl.a. på erstatningsniveau og sagsbehandling ved privatlivskrænkelser, siger formand Pernille Skipper (EL).

Foto: Magnus Holm/Polfoto/Arkiv

Selvom der har været stille om Se og Hør-sagen i efteråret, er diskussionen om, hvorvidt skandalen kalder på ændringer i de politiske og juridiske rammer for mediernes arbejde langt fra slut på Christiansborg.

Forårets afsløring af Se og Hørs ulovlige brug af personinformationer, hacket fra Nets, om kendte og kongeliges træk på kreditkort, udmøntede sig i juni i en beretning fra Rets- og Kulturudvalget, der sendte henholdsvis regelgrundlaget for persondatasikkerhed og for medieetik og –ansvar til et grundigt serviceeftersyn i to parlamentariske udvalg.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs