MediaWatch

Fyret NYTimes-chef går iværksættervejen

Jill Abramson, der under stor opmærksomhed i foråret blev skubbet ud af chefredaktionen hos New York Times, slår sig sammen med medie-iværksætter.

Sammen med journalist og medieiværksætter Steven Brill er den tidligere New York Times-redaktør Jill Abramson i gang med at pitche en idé til en ny medie-startup til mulige investorer. Det kom frem under et interview til et program på det amerikanske radionetværk NPR. Det skriver The Wrap.

Ifølge Abramson selv er investorerne "meget interesserede", sagde hun i interviewet. Derudover var det småt med informationer om, hvad de to mediefolks nye projekt går ud på, udover at Abramson fortalte, at Steven Brill og hende kommer til at lave "en stor historie om året". En videoptagelse af interviewet vil dog komme på nettet senere på ugen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Femina henter ny redaktør fra Berlingske

Digital nyhedsredaktør på Berlingske rykker til Femina, hvor hun bliver ny forsideredaktør og jourhavende som del af en journalistisk oprustning på aktualitetsstoffet på det Aller-ejede kvindebrand.

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs