MediaWatch

Chef for MTG TV stopper - Anders Jensen tager over

Joachim Nordlind stopper som operativ chef for MTG TV. Anders Jensen, MTG's direktør for de skandinaviske tv- og radiostationer, overtager, men beholder sin nuværende stilling.

Modern Times Groups (MTG) direktør for de skandinaviske tv- og radiostationer, svenske Anders Jensen, vil fremover også være operativ chef for TV3, TV6, TV8 og TV10 i Sverige. Det sker, fordi den nuværende operative chef i Sverige, Joachim Nordlind, forlader MTG til fordel for "nye udfordringer".

Det skriver MTG i en pressemeddelelse.

"Det er med stor tillid, at jeg går ind i den operationelle rolle som adm. direktør for de svenske tv-kanaler," udtaler Anders Jensen i pressemeddelelsen og tilføjer:

"Branchen står over for store forandringer, hvilket stiller nye krav til produkt, arbejdsmetoder og organisation, og jeg ser frem til at drive forandringsprocessen sideløbende med at optimere og forstærke vores skandinaviske position."

Chef i en hård tid

Joachim Nordlind forlader MTG-koncernen efter otte år, hvoraf han har været chef for MTG TV de seneste to et halvt år.

"Joachim har gjort et gedigent arbejde med at lede organisationen under nogle hårde år med store udfordringer for branchen. Nu tager han videre, og vi ønsker ham al held og lykke i fremtiden," udtaler Anders Jensen.

Joachim Nordlind erkender selv i et interview med Resume, at han ikke har formået at vende udviklingen for TV3. Han afviser, at han er blevet fyret og er stolt over sine sammenlagte 15 år i MTG.

"TV3 har haft en negativ udvikling i løbet af de seneste 8-10 år. Da jeg tog jobbet, var min vision præcis som mine forgængere at vende udviklingen for TV3. Det er jeg ikke lykkedes med," siger Joachim Nordlind til Resume.

Fra TDC til MTG

Anders Jensen kom tidligere på året til MTG fra TDC, hvor han var direktør for consumer divisionen i TDC Group. En stilling, som han bestred i cirka tre år.

Inden han i sin tid kom til TDC, var han koncernchef for Ungarns næststørste mobilselskab.

Anders Jensen blev i sin tid nævnt som en af de oplagte kanditater som øverste chef i TDC-koncernen, da Henrik Poulsen skiftede til Dong - men det endte med at blive Carsten Dilling, der overtog styringen med den dankse telegigant. 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs