MediaWatch

NBC var på frierfødder for Jon Stewart

NBC forsøgte at hyre Jon Stewart som vært til 'Meet the Press'. Ifølge kilder tilbød de ham "hvad som helst". I sidste ende endte de med værten Chuck Todd i stedet.

Ifølge tre højtplacerede kilder i den amerikanske mediebranche var NBC klar til at tilbyde tv-værten Jon Stewart "hvad som helst" for at få ham ombord som vært på tv-kanalens nye talkshow 'Meet the Press', skriver New York Magazine.

NBC nyhedschef, Deborah Turness, var angiveligt i forhandlinger med Jon Stewart, inden de endte med at hyre Chuck Todd til opgaven. Hverken NBC eller John Stewarts agent ønsker dog at kommentere oplysningerne.

Ifølge New York Magazine er det Jon Stewart tag i de unge, loyale seere, som fik NBC til at kaste sig ud i en kamp om værtens gunst.

'Meet the Press' med Chuck Todd som vært blev lanceret i sidste måned. Showet lagde ud med gode seertal i den første uge, blandt andet på grund af et eksklusivt interview med USA's præsident, Barack Obama. Siden hen er interessen for programmet dog faldet, så det nu ligger på en 3. plads over de mest sete efter ABC's'This Week' og CBS's 'Face the Nation'

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs