MediaWatch

NBC var på frierfødder for Jon Stewart

NBC forsøgte at hyre Jon Stewart som vært til 'Meet the Press'. Ifølge kilder tilbød de ham "hvad som helst". I sidste ende endte de med værten Chuck Todd i stedet.

Ifølge tre højtplacerede kilder i den amerikanske mediebranche var NBC klar til at tilbyde tv-værten Jon Stewart "hvad som helst" for at få ham ombord som vært på tv-kanalens nye talkshow 'Meet the Press', skriver New York Magazine.

NBC nyhedschef, Deborah Turness, var angiveligt i forhandlinger med Jon Stewart, inden de endte med at hyre Chuck Todd til opgaven. Hverken NBC eller John Stewarts agent ønsker dog at kommentere oplysningerne.

Ifølge New York Magazine er det Jon Stewart tag i de unge, loyale seere, som fik NBC til at kaste sig ud i en kamp om værtens gunst.

'Meet the Press' med Chuck Todd som vært blev lanceret i sidste måned. Showet lagde ud med gode seertal i den første uge, blandt andet på grund af et eksklusivt interview med USA's præsident, Barack Obama. Siden hen er interessen for programmet dog faldet, så det nu ligger på en 3. plads over de mest sete efter ABC's'This Week' og CBS's 'Face the Nation'

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs