MediaWatch

News Corp køber boligannonce-sider for milliardbeløb

For over 5,5 mia. danske kroner satser News Corp på boligmarkedet med opkøb  af firmaet bag en af USAs største sider for boligannoncer.

Rupert Murdoch, hovedaktionær og bestyrelsesformand i News Corp.

Hvis man skal købe, sælge eller leje en bolig i USA, så er siden Realtor.com et godt sted at starte. Det får nu News Corp. til at lægge 950 mio. dollars (ca. 5,5 mia. danske kroner) for at få lov til at overtage selskabet Move Inc., der står bag den og en række andre boligsider. Det skriver News Corp i en meddelelse.

Gennem Realtor.com og dens mobile applikationer viser siden omkring 98 pct. af de amerikanske boligannoncer. Sammen med Moves øvrige webtjenester, herunder Move.com, når firmaet 35 mio. månedlige brugere.

Tjenesterne fra Move har nu udsigt til at blive knyttet tæt sammen med de øvrige medieaktiviteter hos News Corp.

”Den her overtagelse vil accelerere News Corps digitale og globale ekspansion, og gøre ejendomshandel til en magtfyld søjle i vores portefølje. Vi ønsker at bruge vores medieplatforme og kvalitetsindhold til at kickstarte trafikvækst og skabe det mest succesfulde boligsite i USA,” siger News Corps topchef Robert Thomson blandt andet i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs