MediaWatch

MTG klar til kamp mod Putins nye medielov

MTG overvejer modsvar på den nye medielov i Rusland, som vil begrænse udenlandsk ejerskab i medieselskaber. Samtidig træder den danske MTG-topchef ind på toppost i MTG's russiske tv-selskab.

Foto: PR-foto

Opdateret - Den skandinaviske tv-koncern Modern Times Group (MTG) er klar til at tage kampen op med Vladimir Putins nye medielov.

Loven, der endnu ikke er endeligt vedtaget, vil med tilbagevirkende kraft begrænse udenlandske virksomheders ejerskab i russiske medievirksomheder til 20 pct. fra 2017. Det vil ramme MTG, som ejer 38 pct. af aktierne i Ruslands største uafhængige medieselskab, CTC Media.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs