MediaWatch

Lidegaard: Slut med print- og netjournalister

På vejen mod målet om 100.000 digitale abonnenter står Politiken over for en stor opgave med omstrukturering og efteruddannelse. Alle skal kunne levere til alle platforme, siger chefredaktør Bo Lidegaard.

Foto: Mik Eskestad/Polfoto

Politiken på papir og Politiken online skal ligne hinanden mere, og derfor står avisen i den kommende tid over for en omlægning af arbejdsgangene.

Målet er at gøre Politiken til et digitalt mediehus med minimum 100.000 betalende digitale abonnenter i 2017. Som del af målsætningen skal alle journalister kunne levere indhold til både print og online. Hidtil har nettet eksempelvis haft sine egne kulturjournalister, men det vil snart være et afsluttet kapitel.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs