MediaWatch

Skatteminister henter spindoktor i Bruxelles

Skatteminister Benny Engelbrecht (S) har ansat Mai Weber Juul som særlig rådgiver. Hun er hentet hos partifællen Christel Schaldemose (S) i Europaparlamentet.

Foto: Mie Brinkmann/Polfoto/Arkiv

31-årige Mai Weber Juul er ansat som ny særlig rådgiver for skatteminister Benny Engelbrecht (S). Hendes rolle bliver at fungere som skatteministerens faglige og politiske rådgiver og tage sig af de løbende pressehenvendelser.

Det oplyser Skatteministeriet i en pressemeddelelse.

Mai Weber Juul kommer fra en stilling som konsulent og kontorleder for Christel Schaldemose (S) i Europaparlamentet, hvor hun blandt andet har beskæftiget sig med pressekontakt, taleskrivning og medietræning.

Inden da var Mai Weber Juul tilknyttet DR som journalist og researcher. Desuden har hun haft kortere ophold hos Koncern TV og Filmproduktion.

Mai Weber Juul tiltræder sin nye stilling 23. september.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs