MediaWatch

Skatteminister henter spindoktor i Bruxelles

Skatteminister Benny Engelbrecht (S) har ansat Mai Weber Juul som særlig rådgiver. Hun er hentet hos partifællen Christel Schaldemose (S) i Europaparlamentet.

Foto: Mie Brinkmann/Polfoto/Arkiv

31-årige Mai Weber Juul er ansat som ny særlig rådgiver for skatteminister Benny Engelbrecht (S). Hendes rolle bliver at fungere som skatteministerens faglige og politiske rådgiver og tage sig af de løbende pressehenvendelser.

Det oplyser Skatteministeriet i en pressemeddelelse.

Mai Weber Juul kommer fra en stilling som konsulent og kontorleder for Christel Schaldemose (S) i Europaparlamentet, hvor hun blandt andet har beskæftiget sig med pressekontakt, taleskrivning og medietræning.

Inden da var Mai Weber Juul tilknyttet DR som journalist og researcher. Desuden har hun haft kortere ophold hos Koncern TV og Filmproduktion.

Mai Weber Juul tiltræder sin nye stilling 23. september.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs