MediaWatch

Lotte Thor forlader DR

Journalist og tidligere nyhedsvært Lotte Thor Høgsberg stopper i DR efter syv et halvt år.

Lotte Thor Høgsberg | Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Tidligere nyhedsvært på DR Update og nuværende journalist og live-reporter Lotte Thor Høgsberg forlader DR. Det meddeler hun i en mail til MediaWatch.

Siden DR Update blev nedlagt i 2012, har Lotte Thor Høgsberg blandt andet lavet programmer til DRK, men har nu valgt at sige stop efter 22 år som vært og journalist.

Det fremgår ikke, om Lotte Thor Høgsberg har valgt at tage imod en frivillig fratrædelse i forbindelse med den annoncerede sparerunde, som medarbejderne i DR bliver informeret om i dag.

”Det har været gode og lærerige år, men efter at have arbejdet over 22 år som vært og journalist har jeg besluttet for første gang at tage mig tid til at overveje min fremtid og resten af min karriere. Lige nu skal det handle om min familie, mine små børn og så skal jeg tænke nøje over, hvilke nye udfordringer jeg skal beskæftige mig med,” skriver Lotte Thor Høgsberg i meddelelsen.

Lotte Thor Høgsberg startede som nyhedsvært på TV3 i London i 1992 og har siden blandt andet været vært og journalist på TV 2 samt vært på TV3’s fodboldprogram Onside, inden hun i 2007 kom til DR i forbindelse med opstarten af DR Update.

DR indleder sparerunde i dag

DR-bestyrelse drøfter spareplan

DR-tillidsmand: Sparerunde kan koste 150 stillinger

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs