MediaWatch

Schaumburg-Müller lancerer livsstilsmedie

Med siden ”ChriChri” laver studieværten Christiane Schaumburg-Müller O’Connor sit eget bud på et livsstilsmedie.

Med velkomsten ”din guide til et stilfuldt” liv skriver studieværten Christiane Schaumburg-Müller O’Connor fremover om mode- og livsstil på siden ”ChriChri”. Det skriver MX.dk.

Den tidligere vært på blandt andet Vild Med Dans og fra efteråret vært på Popstars på Kanal 5 har i forvejen over 150.000, der følger hende på Instagram. Hvis man er en af dem, så er ”dette univers lige noget for dig, da jeg her endelig får en platform, hvor jeg har mulighed for at give mere af mig selv og gå i dybden med emner, der interesserer mig,” skriver hun på ChriChri.

Malene Malling, der blandt andet udgiver Cover, ser Christiane Schaumburg-Müller O’Connors medie som en konkurrent til de mere traditionelle dameblade.

”Det er en hel anden lethed og hurtighed. Hvis jeg sad på et ugeblad, ville jeg følge det her meget nøje, for Christiane har direkte adgang til rigtig mange danske kvinder. Hun har 152.000 følgere på Instagram Det betyder, at for rigtig mange danske kvinder er hun er blevet et medie i sig selv. Man kan slet ikke tillade sig som gammelt mediehus ikke at tage det alvorligt,” siger hun til MX.dk.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs