MediaWatch

Schaumburg-Müller stævner Se og Hør for bagvaskelse

Tv-vært Christiane Schaumburg-Müller mener, at Se og Hør tidligere på året bragte forkerte oplysninger om hende. Derfor har hun stævnet bladet og chefredaktøren.

Tv-vært Christiane Schaumburg-Müller mener, at Se og Hør har bragt forkerte oplysninger om hende. Derfor har hun stævnet bladet og chefredaktøren igennem sin advokat Kim Krarup, skriver dr.dk.

Sagen handler om en artikel fra foråret, hvor Se og Hør skrev, at Christiane Schaumburg-Müller i fuldskab skulle have udtalt sig om tilstanden af sit ægteskab med rapperen Liam O'Connor. Men det har ifølge Schaumburg-Müller og advokaten aldrig fundet sted.

"Dels var min klient ikke beruset til den pågældende påskefrokost, og dels har hun slet ikke udtalt sig som anført at Se og Hør," siger Kim Krarup til DR Nyheder.  Advokaten mener, at artiklen er bygget på fotos fra sociale medier.

Det er straffelovens paragraf 268 om bagvaskelse, som advokaten henviser til i stævningen.

Se og Hørs ansvarshavende chefredaktør, Niels Pinborg, kendte ikke til stævningen, da DR Nyheder kontaktede ham, og han vil ikke forholde sig til advokatens kritik af historien eller til stævningen.

"Jeg kommenterer ikke sager, der kører i retten," siger Niels Pinborg.

Tv-værten vandt sidste år over Se og Hør i Pressenævnet i en anden sag.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs