MediaWatch

Joboptimisme fører til ny opjustering hos Jobindex

Stigningen i antallet af jobopslag sker nu over en bred kam og ikke kun i det offentlige og it-sektoren. Optimismen er med til, at Jobindex opjusterer for anden gang.

Direktør Kaare Danielsen,Jobindex.

Antallet af jobannoncer er nu på højeste niveau siden 2008, og det er ikke længere kun jobs i det offentlige og it-sektoren, der i fremgang, fortæller direktør i Jobindex Kaare Danielsen til Berlingske.

Det resulterer i en opjustering til en forventning på omkring 200 mio. kroner og et driftsoverskud før renter og skat på mellem 30 og 40 mio. kroner. Første halvår bød på over 100 mio. kroner og et driftsoverskud på 100 mio. kroner før skat og renter.

Antallet af nye jobs lagt på nettet var i maj 17.900.

”Her i foråret har der været stor optimisme, og der var nogen, der begyndte at tale om flaskehalse. Men det er altså for tidligt. Vi er stadig under hvad jeg vil betegne som et normalt niveau. Men vi kan på den anden side se, at det går fremad,” siger Kaare Danielsen til Berlingske.

Mere fra MediaWatch

B.T. henter ny journalistisk chef fra Frihedsbrevet

Videochef på Frihedsbrevet og tidligere video- og podcastredaktør på Ekstra Bladet rykker videre til B.T., hvor hun skal udvikle og drive det snart 100 pct. digitale medies journalistik mod nye formater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs