MediaWatch

Sportschef forsvarer Bendtner som kommentator

Flere har undret sig over Nicklas Bendtners rolle som medkommentator til VM-finalen. DR’s sportschef Jakob Kwon forsvarer beslutningen.

Nicklas Bendtner. Foto: Arsenal

”Arj DR! I bruger sgu da ikke penge på at sende Bendtner til Brasilien!”, sådan skrev P4-værten Monica Korg-Meyer ifølge Ekstra Bladet på Facebook i weekenden.

Lige siden, at den kontroversielle angriber blev en del af DR's eksperthold til VM-slutrunden, er debatten gået, og under finalen blev hans rolle som medkommentator også kommenteret flittigt af brugere på Facebook og Twitter.

Nicklas Bendtner får plads på DR-holdet
DR’s sportschef forsvarer imidlertid beslutningen om at sende Nicklas Bendtner til Rio som finale-kommentator.

”Fordi han er en af vores førende angribere og en af vores førende fodboldprofiler - også i udlandet - altså når han nu igen får sig en klub. Jeg mener, at han kunne bidrage med sin store viden til kampen,” siger Jakob Kwon til Ekstra Bladet.

Argumentet om, at DR mistede seere på grund af Bendtner køber Jakob Kwon ikke med henvisning til, at DR fik flere seere end TV 2. DR fik med 993.000 seere ifølge TV 2 Analyse 91.000 flere end TV 2’s transmission af finalen.

Lille DR-sejr i kamp om VM-seerne

Nicklas Bendtner får plads på DR-holdet 

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs