MediaWatch

Lars Hedegaards avisprojekt kæmper for fremtiden

Den dansk-svenske avis Dispatch International, som Lars Hedegaard står bag, kom ud af 2013 med underskud på over 200.000 kr. Selskabskapitalen er dermed tabt og egenkapitalen er i minus. Derfor har de bedt læserne om en økonomisk håndsrækning.

Det har været et svært første år for Dispatch International, som har den tidligere chefredaktør på Information og nuværende formand for Trykkefrihedsselskabet, Lars Hedegaard, i en af hovedrollerne.

Den svensk-danske avis, hvis ambition er at skabe et internationalt modstykke til mainstreampressen og som udgiverne kalder national-konservativ, kom ud af 2013 med et underskud på lidt over 217.000 kr. Det betyder, at selskabet har tabt indskudskapitalen, og egenkapitalen er i minus med 137.000 kr., viser årsregnskabet for 2013 i Dispatch International Aps.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs