MediaWatch

'Edify' vandt iværksætter-dyst

Copenhagen Media Startup Weekend fandt en vinder, da tre dages brainstorm blev til 13 koncepter.

40 ideer til nye medie-initiativer blev ideudviklet og kogt ind til 13 koncepter, da Media Startup Weekend i weekenden blev afholdt i Aalborg Universitets bygninger i København.

Efter præsentationerne af koncepterne kårede dommerpanelet kursusplatformen 'Edify' som vinder. Tjenesten giver ældre studerende mulighed for at undervise studerende på yngre årgange, der samtidig får mulighed for at vurdere underviserne.

Kasper Krægpøth fra det vindende hold har arbejdet med ideen tidligere. Fra sin hverdag som studerende på Copenhagen Business School fornemmer han et behov blandt sine medstuderende for en tjeneste som Edify.

”De siger allesammen; hvorfor er der ikke et sted, hvor vi kan gå hen og få mere støtte undervejs,” siger han til Trendsonline.

På andenpladsen kom idéen GoKoKo, der har til formål at opdatere lokaljournalistik gennem geo-lokationsteknologi. Gennem den fysiske placering skal tjenesten kunne hente den lokaljournalistik, der er relevant for brugeren.

Nummer tre blev konceptet Feedeat. Det fungerer ved, at en app filtrerer irrelevant indhold fra og viser det indhold, som passer bedst på brugernes interesse. Yderligere beskrivelser af de tre bedste koncepter og de resterende findes hos Trendsonline.

I dag åbner bootcamp for medie-iværksættere

Forsiden lige nu

Medietopchef er mere rolig efter indtog i Amazon-land

Egmont Publishing vil de kommende år erobre nyt land inden for e-commerce i jagten på at få vinderpositioner på det skandinaviske marked - men forretningerne skal ikke integreres med magasinforretningen, siger topchef.

Facebook vil prioritere "troværdige" nyheder

Medlemsundersøgelser skal luge ud i falske nyheder og få lokale medier til at fylde mere i Facebooks feed. Samlet set skal mængden af nyheder dog fortsat reduceres med en femtedel.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere