MediaWatch

I dag åbner bootcamp for medie-iværksættere

I dag skydes det internationale innovationsprojekt 'Media Startup Weekend' i gang i København, hvor fagfolk mødes og udvikler forretningsideer.

Det internationale innovationsprojekt, Startup Weekend, hvor fagfolk mødes på tværs af brancher og udvikler forretningsideer, indledes i dag.

Startup Weekend er et globalt nonprofit koncept, der vil fremelske innovation - for første gang i Danmark på medieområdet.

"I første omgang kaster man det ud og spørger sig selv, om det overhovedet giver mening, for blandt alle de mere end 1.000 arrangementer på verdensplan, er det første gang, hvor vi går ud og forsøger at ramme mediebranchen," siger Ernst Poulsen til Journalisten.dk. Ernst Poulsen er en af arrangørerne bag weekendens Startup Weekend Cph Media.

Som tidligere omtalt på Mediawatch, er tanken bag Copenhagen Media Startup at skabe rammerne for folk, der gerne vil udvikle og dele idéer til nye forretningsmodeller i mediebranchen.

Arrangementet henvender sig til mediefolk i den bredeste forstand: iværksættere, programmører, journalister og studerende, der gerne vil netværke eller udvikle en egen forretning.

Konceptet er, at folk mødes og inddeles i teams, der over en weekend udvikler en forretningsidé med hjælp fra fagfolk og folk med entreprenør-erfaring.

De bedste idéer vurderes og kåres af dommere søndag aften.

Forsiden lige nu

Ny TV 2-formand: Optimalt at blive salgsklar til nytår

Udnævnelsen af Jimmy Maymann som bestyrelsesformand for TV 2 indleder slutspurt op til et udbud af tv-stationen. Der er dog ingen skarp deadline, siger Jimmy Maymann, der forventer den største forhindring for privatiseringen løst.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere