TV 2 dropper betalt indhold i vejrudsigter

Først gjaldt det udsendelserne ”Go’ Morgen Danmark” og ”Go’ aften Live”, og nu er ”TV 2 Vejret” heller ikke længere et format, hvor organisationer kan betale for at blive del af fladen.
Foto: Miklos Szabo
Foto: Miklos Szabo

Det vil ikke længere været muligt at betale for omtale i vejrudsendelsen ”TV 2 Vejret”. Det skriver Jyllands-Posten med henvisning til søndagens udsendelse af Presselogen på TV 2, hvor TV 2’s indholdsdirektør, Lotte Lindegaard ifølge avisen bragte denne melding.

»Jeg anerkender, at der er et konkret problem, i forhold til om seerne kan aflæse, at der er penge involveret,« sagde indholdsdirektøren om beslutningen ifølge Jyllands-Posten.

Der vil stadig blive lavet betalt indhold på TV 2, men i hvilket formater, svarede Lotte Lindegaard ifølge avisen ikke på, ligesom hun afviste at oplyse, hvor mange penge TV 2 tjener på den betalte omtale, skriver Jyllands-Posten.

Udmeldingen kommer efter samme avis de seneste uger har beskrevet flere sager, hvor TV 2 har modtaget betaling for omtale - senest at det tyske turistkontor Tysk Turist Information betalte for omtale i Vejrets udsendelser. TV 2 meldte efterfølgende ud, at de dropper betalte samarbejder med organisationer i formaterne ”Go’ Morgen Danmark” og ”Go’ Aften Live” og nu altså også ”TV 2 Vejret”.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også