MediaWatch

Bauer Media introducerer abonnement på britiske kanaler

De kommercielle radiostationer Kiss og Absolute Radio kan fremover lyttes reklamefrit igennem et abonnement til ca. 35 kr. om måneden.

Foto: Screenshot

Radioselskabet Bauer Media, som på dansk grund står bag kanaler som Nova FM og Radio 100, lancerer nu et abonnement til to af sine britiske radiokanaler, Kiss og Absolute Radio. Abonnementet giver bl.a. adgang til reklamefri lytning og til at springe videre til næste musiknummer. Det fremgår af en meddelelse på selskabets britiske hjemmeside.

Abonnementet på 3,99 britiske pund om måneden, svarende til ca. 35 kr., kan købes igennem stationernes apps eller på hjemmesiden Planetradio, som svarer til Bauer Medias danske hjemmeside Radioplay.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs