MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nyt fra dansk og international streaming, papirmangel og andre udfordringer for traditionelle medier er blandt ugens vigtigste mediehistorier. Få overblikket her.

Viaplay Originals er ud over sportsrettigheder udpeget som isbryder for Viaplays ekspansionsplaner | Foto: PR/Viaplay

Mens efterårsvindstød rusker bladene af træerne og puffer os mod weekendens angivelige solskinstimer, tøffer medietoget taktfast videre. Kom med hele vejen til endestationen med denne uges tur gennem Mediedanmark.

Vi starter faktisk med at skulle hæve os til Europakortet. Onsdag løftede Nent nemlig sløret for, at streamingtjenesten Viaplay skal lanceres i store europæiske markeder som Tyskland og Storbritannien inden udgangen af 2023, men med en anden indholdsstrategi, lød det fra topchef Anders Jensen. Læs dig ind i næste kapitel for Nent her.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs