MediaWatch

Magasinet 360° lukker efter mere end 40 år

Udenrigsministeriet lukker gratis printmagasin, der i 47 år har berettet om den danske udviklingsindsats, som led i en gentænkning af ministeriets kommunikationsstrategi.

Magasinet 360 har dækket den danske udviklingsindsats i 47 år. Bl.a. da udviklingminister Christian Friis Bach var på besøg i Uganda i 2013. | Foto: Simon Fals/Politiken/Ritzau Scanpix

Magasinet 360°, som Udenrigsminsteriet har udgivet siden 1974, har drejet nøglen om, skriver Globalnyt.

Beslutningen kommer i forlængelse af, at Udenrigsministeriet i foråret 2020 satte gang i en evaluering og omstrukturering af sin kommunikation. Det er i den forbindelse, at man har valgt at lukke foreløbigt ned for Magasinet 360°, som ifølge Globalnyt har 30.000 abonnenter og 100.000 læsere.

Magasinet, der fem gange om året har leveret historier om den danske og globale udviklingsindsats, så dagens lys i 1974 under navnet Udvikling.

Hvad der skal stå i stedet er ikke afklaret, oplyser Mette Thygesen, kontorchef for afdelingen for humanitære indsatser, civilsamfundet og engagement i Udenrigsministeriet, til Globalnyt.

Det har været gratis at abonnere på Magasinet 360°, men man har skulle betale 210 kr. om året for forsendelse.

Mere fra MediaWatch

Storaktionær retter kritik mod Gyldendal

Under forlagshusets generalforsamling tirsdag brugte Akademikerpension lejligheden til at kritisere Gyldendal for manglende transparens omkring forretningsstrategien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs