MediaWatch

Corona og digitale investeringer trak Aller-bureau i minus

Opbremsningen i annoncesalget kostede på OTW's bundlinje, men der er travlt i forretningen, som er på vej i en mere digital retning, siger direktør, og derfor fortsætter man med at investere i udvikling.

Annette Bach er adm. direktør i OTW. | Foto: Aller

Der var ikke budgetteret med overskud i Aller Medias contentbureau OTW i seneste regnskabsår, som sluttede 30. september, og sådan endte det da heller ikke. Men coronapandemien satte mere negativt præg på forretningen, som endte med et underskud, der var større end forventet.

Helt konkret tabte OTW 5,4 mio. kr. i 2019/20-regnskabsåret mod et overskud på 101.000 kr. i forrige regnskabsår. Bruttofortjenesten faldt fra 31,4 mio. i forrige regnskabsår til 23,2 i det nyeste regnskabsår. OTW oplyser ikke omsætning, men ifølge adm. direktør Annette Bach gik den post også tilbage. Selskabet er polstret af en egenkapital på 11,4 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs