MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Discovery Networks samler Norden under én chef, og dansk direktør stopper, jysk mediehus køber lokalavis, regeringen vil droppe sidste DR-besparelser, TV 2 fik modvind i statsstøttesag, og B.T. overhaler. Kom på rundtur i nyhedsugen.

"Jeg har haft et hårdt arbejdsliv de sidste 12 måneder," sagde afgående direktør for Discovery i Danmark, Christian Kemp, til MediaWatch. | Foto: PR

Efteråret er blevet skudt i gang og det kunne også mærkes på ugens nyhedsstrøm. Der har været nok at skrive om, så lad os bare komme i gang med overflyvningen af de seneste dage i Mediedanmark.

I denne uge igangsatte Discovery Network en omlægning i organisationen, hvilket har samlet hele Norden under én ny nordisk topchef i skikkelse af Nicklas Norrby, der hidtil har været landedirektør for den svenske forretning. Det betød også et farvel til den mangeårige direktør for Discovery i Danmark, Christian Kemp, der forlader selskabet efter en turbulent tid, hvor bruddet med Yousee har fyldt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs