MediaWatch

Washington Post runder en million digitale abonnenter

Blandt andet millenials har været med til at trække Washington Posts digitale abonnementstal op i syvcifret territorium, skriver udgiver.

Foto: /ritzau/AP/Pablo Martinez Monsivais

Det amerikanske medie har krydset en rund milepæl og har over 1 million betalende digitale abonnenter. Det skriver CNN.

Oplysningen om den syvcifrede milepæl blev præsenteret i en intern skrivelse fra udgiver Fred Ryan tirsdag. I skrivelsen står der, at antallet af digitale abonnenter blev syvcifret "tidligere på året."

Fred Ryan skriver, at abonnementsbasen digital er fordoblet siden nytår og tredoblet det seneste år. Han oplyser videre, at væksten har været "imponerende" blandt millenials, "efterhånden som de har vænnet sig til at betale for produkter og services."

Washington Posts digitale abonnementstal halter fortsat betragteligt efter New York Times. Her havde 2,3 mio. i juni et online-abonnement enten separat eller som supplement til et printabonnement. Wall Street Journal oplyste i juni, at mediet har 1,27 mio. digitale abonnenter.

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs