MediaWatch

Mobilselskab med medieindhold får millionindsprøjtning

Mobilselskabet Plenti, der bl.a. tilbyder indhold fra Aller og Egmont, sikrer sig millioninvestering til at fordoble kundetallet i 2017.

Søren Bidstrup/Berlingske
Foto: Søren Bidstrup/Berlingske

Inden årets udgang forventer det danske mobilselskab Plenti at runde 100.000 kunder. Det er knap en fordobling af selskabets eksisterende 55.000 kunder. Meldingen kommer i forbindelse med, at it-investor Preben Damgaard har valgt at investere et "betydeligt tocifret millionbeløb" i selskabet. Han træder samtidig ind i Plentis bestyrelse. Det skriver Berlingske Business.

"Jeg har lagt et betydeligt, tocifret millionbeløb ind. Selv for mig er det ikke småpenge, og jeg tænker mig rigtigt godt om, selv om jeg investerer et etcifret millionbeløb. Jeg har altid syntes, at Plenti var spændende, og jeg er meget imponeret over, hvor velsmurt og velkørende et maskineri de har udviklet på meget kort tid. Plenti skal ikke ind i andre nordiske lande eller eksotiske geografier, men skal spille en endnu vigtigere rolle på telemarkedet. Yderligere vækst og størrelse kræver penge, især når konkurrencen på telemarkedet er så benhård," siger Preben Damgaard til Berlingske.

Mobilselskabet blev etableret for knap et år siden og skilte sig ud i det allerede pressede mobilmarked med en indholdspakke som løftestang, der gav adgang til en stribe medier som Berlingske og Ekstra samt magasiner fra Aller og Egmont Publishing.

Ifølge Berlingske Business har 40 pct. af kunderne den store abonnementspakke med de digitale tjenester, mens 60 pct. af kunderne har valgt den lille løsning uden.

Også Plentis nuværende ejere har valgt at skyde flere penge i selskabet for at give råderum til ekspansion og vækst, fortæller Peter Mægbæk, adm. direktør i Plenti til Berlingske Business, dog uden at ville komme ind på, hvor der konkret skal sættes ind fremadrettet.

Plenti er stiftet af Peter Mægbæk og Morten Strunge. Sidstnævnte står også bag den lyd- og e-bogtjenesten Mofibo, der også er en del af Plentis underholdningspakke. Mofibo blev sidste år solgt til svenske Storytel for 100 mio. kr.

Makkerparret bag Plenti har tidligere stået bag teleselskabet Onfone og bredbåndsudbyderen Fullrate. Begge selskaber er siden solgt til TDC.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere