MediaWatch

Mediano lancerer første aflægger

Nyt cykelmedie bliver første knopskydning for Mediano. Indtægterne skal komme fra partnerskaber.

Foto: Screenshot fra souplesse.dk

Fodboldmediet Mediano, der blev lanceret sidste år, knopskyder som varslet med et nyt medie om cykelsport. Det skriver det nye medie, som har navnet Souplesse, på sin hjemmeside.

Bag mediet står Jacob Staehelin og Lars B. Jørgensen, der begge har en fortid som sportsjournalister hos Berlingske Media. Ligesom hos Mediano vil indhold på Souplesse bestå af både artikler og podcasts.

"Souplesse er Medianos første egentlige knopskydning. Og derfor bygger denne cykelunivers på en række af de grundtanker, der også gælder for Mediano. Vi er langt fra de etablerede mediers verden, men vi vil gerne skabe scenen for kommende skribenter og eksperter, der kan se ideen i at få en scene at spille på," skriver Souplesse om lanceringen.

Souplesses forretningsmodel er at hente partnerskaber med virksomheder, der vil spytte i kassen. Noget lignende har Mediano i forvejen med blandt andet Oddset, 3F og Faxe Kondi.

Mere fra MediaWatch

Corydon: Vi har givet advokaterne frie hænder

Børsen igangsætter advokatundersøgelse efter mistanke om mulig snyd med statens corona-hjælpepakke. Ifølge topchef Bjarne Corydon kan det mulige urene trav have været tungen på vægtskålen, som afgjorde, at Børsen fik en større andel af tabet kompenseret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs