MediaWatch

Tv2.dk henter en tredjedel af trafikken fra Facebook

Over en tredjedel af trafikken til tv2.dk kommer via Facebook. "Det kan være en udfordring, at så stor en del af vores trafik kommer fra én specifik kilde," siger digital direktør.

Anders Blauenfeldt, digital direktør, TV 2. | Foto: Miklos Szabo/TV 2

Facebook er en stor trafikmotor. Det er de færreste i Mediedanmark i tvivl om, og det gælder også for TV 2, som sætter tal på det sociale medies betydning for trafikken til hovedsitet tv2.dk.

TV 2 er dagligt i kontakt med rundt regnet 800.000 danskere via tv2.dk og tv-stationens forskellige apps. Og en pæn del af trafikken til tv2.dk kommer fra Facebook, fortæller Anders Blauenfeldt, digital direktør hos TV 2, i en pressemeddelelse med et tilbageblik på TV 2's digitale udfoldelser i 2016.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs