MediaWatch

MX-ejer skyder millioner i Trendsales

Schweiziske Tamedia, der ejer bl.a. Metroxpress og Trendsales, tilfører et tocifret millionbeløb til onlineportalen.

Modeportalen Trendsales har fået en julegave fra sin ejer, schweiziske Tamedia, i form af en kapitaltilførsel på 23,5 mio. kr. Det skriver Berlingske.

"Vi er meget dedikerede til vores investering i Trendsales. Trendsales er en transaktionsbaseret markedsplatform, som er et ekstremt interessant område for Tamedia," siger Christoph Brand, digital chef i Tamedia og nytiltrådt bestyrelsesformand for Trendsales, til Berlingske.

Trendsales har været inde i en turbulent periode. I foråret blev den daværende direktør først bortvist og siden politianmeldt for bedrageri. Siden da har Ole Højriis Kristensen, hidtidig teknisk direktør i selskabet, overtaget direktørposten.

Regnskabet for 2015 viste et underskud på 13,4 mio. kr. blandt andet på grund af de forhold, som den tidligere direktør blev bortvist for.

Ud over Trendsales ejer Tamedia også gratisavisen Metroxpress.

Forsiden lige nu

Egmont-boss har pengetanken klar til flere opkøb

Bladmarkedet er under pres, og det rammer Egmont, som for andet år i træk må se omsætningen dale. Egmonts topchef glæder sig dog over, at opkøbte virksomheder vokser. Han erklærer sig på ny klar til flere opkøb og har fortsat danske TV 2 i kikkerten.

PR-branchen ramt af omsætningsfald i 2017

40 PR-bureauer måtte samlet se omsætningen falde i 2017, mens toplinjevæksten blev beskeden i 2016. Udviklingen skal dog ses over længere tid, mener Public Relations Branchen, som fremhæver, at i det lys er tendensen positiv.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere