MediaWatch

Splay efter kritik: Reglerne har været for uskarpe

Forbrugerombudsmanden retter kritik mod Youtube-netværket Splay, der efterlyser klarere regler for, hvordan videobloggere må reklamere i deres videoer.

Youtube-netværket Splay får kritik af Forbrugerombudsmanden for ikke at have markeret tydeligt nok i en række Youtube-videoer lavet af en ung videoblogger, at der var tale om markedsføring for en rejsearrangør.

Den 17-årige videoblogger, der er tilknyttet Splay, nævner kort i videoerne, at de er lavet i samarbejde med EF Sprogrejser, men derudover fremgår det ikke af indslagene. Og det er altså ikke tydeligt nok, mener Forbrugerombudsmanden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs