MediaWatch

Chefredaktør forlader Aller-magasin

Modemagasin i Aller-familien mister chefredaktøren. Magasindirektør tager midlertidigt over.

Foto: STINE BIDSTRUP/POLFOTO/ARKIV

Trine Nygaard stopper som chefredaktør på Allers modemagasin IN. Det skriver Aller Media i en pressemeddelelse.

Hun har været på magasinet i tre år, men trækker nu stikket for at trække vejret og søge nye udfordringer, skriver Aller.

"Det har været tre års spændende rejse, hvor jeg har arbejdet sammen med nogle af Danmarks dygtigste magasindamer, så det er selvfølgelig ikke uden vemod, at jeg forlader magasinet, men det er det rigtige for mig på nuværende tidspunkt," siger Trine Nygaard i en pressemeddelelse.

Direktør sætter sig i stolen

Hendes post overtages midlertidigt af magasindirektør Charlotte Riparbelli. Hun indtager IN's chefstol, indtil en afløser er fundet.

"Jeg vil gerne takke Trine for hendes dedikerede arbejde på magasinet og hendes store engagement i hele IN-universet. Trine har altid været en meget vellidt kollega i Aller-huset, og der er ingen tvivl om, at hun vil blive savnet på mange niveauer," siger Charlotte Riparbelli i pressemeddelelsen.

Trine Nygaard erstattede i 2012 Anne Absalonsen som chefredaktør. Hun forlod magasinet, fordi der ikke var enighed om driften af IN.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs