MediaWatch

Euroinvestor venter endnu et rekordår

Både omsætningen og overskuddet voksede i 2015. Med nyligt opkøb venter selskabet yderligere fremgang i 2016.

Euroinvestor kom ud af 2015 med sit bedste resultat nogensinde og venter yderligere fremgang i år blandt andet båret af sit nylige opkøb af Udenombanken.dk.

Omsætningen, der i 2015 steg til 61,8 mio. kr. fra 57,3 mio. kr., ventes i 2016 at nå op på mindst 75 mio. kr. Desuden ventes et resultat før skat på mindst 20 mio. kr.

Til sammenligning fik Euroinvestor, der blandt andet driver aktiedebatsiden af samme navn, et overskud før skat på 15,7 mio. kr. sidste år mod 12 mio. kr. i 2014. Resultatet var på niveau med de seneste forventninger, der blev opjusteret i forbindelse med halvårsregnskabet. Ved årets begyndelse forudså Euroinvestor et overskud på 14,5 mio. kr.

Den ventede resultatforbedring i 2016 skal blandt andet genereres af bankforretninger.

"Resultatforbedringen i 2016 skyldes opkøb af Real Finans Pantebrevsselskabs A/S pr. 1. marts 2016, som driver Udenombanken.dk, samt et fortsat fokus på indtjeningen inden for eksisterende forretningsområder," skriver Euroinvestor.

Udenombanken tilbyder ifølge sin hjemmeside finansiering af fast ejendom samt andre forbrugslån.

Euroinvestor betaler ikke udbytte for 2015.

/ritzau/FINANS

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere