MediaWatch

Euroinvestor venter endnu et rekordår

Både omsætningen og overskuddet voksede i 2015. Med nyligt opkøb venter selskabet yderligere fremgang i 2016.

Euroinvestor kom ud af 2015 med sit bedste resultat nogensinde og venter yderligere fremgang i år blandt andet båret af sit nylige opkøb af Udenombanken.dk.

Omsætningen, der i 2015 steg til 61,8 mio. kr. fra 57,3 mio. kr., ventes i 2016 at nå op på mindst 75 mio. kr. Desuden ventes et resultat før skat på mindst 20 mio. kr.

Til sammenligning fik Euroinvestor, der blandt andet driver aktiedebatsiden af samme navn, et overskud før skat på 15,7 mio. kr. sidste år mod 12 mio. kr. i 2014. Resultatet var på niveau med de seneste forventninger, der blev opjusteret i forbindelse med halvårsregnskabet. Ved årets begyndelse forudså Euroinvestor et overskud på 14,5 mio. kr.

Den ventede resultatforbedring i 2016 skal blandt andet genereres af bankforretninger.

"Resultatforbedringen i 2016 skyldes opkøb af Real Finans Pantebrevsselskabs A/S pr. 1. marts 2016, som driver Udenombanken.dk, samt et fortsat fokus på indtjeningen inden for eksisterende forretningsområder," skriver Euroinvestor.

Udenombanken tilbyder ifølge sin hjemmeside finansiering af fast ejendom samt andre forbrugslån.

Euroinvestor betaler ikke udbytte for 2015.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs