MediaWatch

Euroinvestor-formand: Tingene er gået hurtigt

Bare 24 dage efter direktør-afgang har Euroinvestor en ny på plads. Samtidig har Euroinvestor købt selskab. "Det er gået meget stærkt," siger formanden.

For lidt over tre uger siden meldte den daværende direktør i Euroinvestor Jens Alminde ud, at han ønskede at prøve noget nyt - og 24 dage efter har selskabet nu en ny direktør på plads. Det bliver Frederik Rovsing, der per 1. marts sætter sig i direktørstolen.

"Det er gået meget stærkt. Men pludselig faldt tingene på plads som perler på en snor," siger den midlertidige direktør i Euroinvestor Christian Seidelin til Ritzau Finans.

For ikke nok med, at der er kommet et nyt navn til på direktionsgangen. Euroinvestor har ligeledes købt Udenombanken.dk af Reel Finans Pantebrevsselskab, der er stiftet og ejet af: Frederik Rovsing.

"Frederik var vicedirektør hos os indtil for et års tid siden, hvor han ville prøve noget nyt. Så vi får en ny direktør, som kender os. Samtidig har vi købt Udenombanken.dk, som er en låneportal, der passer godt i det univers, som vi i forvejen har med eksempelvis boligportaler," forklarer Christian Seidelin.

"Så det var en god mulighed for at slå pjalterne sammen i et godt ægteskab," siger den snart forhenværende direktør, der genindtræder som bestyrelsesformand i Euroinvestor efter sin tidsbegrænsede flirt med direktørposten.

Vil kunne ses på 2016-resultat

"Reel Finans Pantebrevsselskab forventes at bidrage positivt til koncernens resultat for 2016 og fremad. Handlen er betinget af Finanstilsynet godkendelse, som forventes inden udgangen af maj 2016," skriver Euroinvestor i en meddelelse til fondsbørsen onsdag morgen.

Og Christian Seidelin kan ikke komme det meget nærmere lige nu.

"Som sagt er det gået stærkt fra, at Jens forlod os, til at vi nu har fået en ny direktør. Vi kommer med årsregnskab 30. marts, hvor vi vil komme med en klar melding, og hvor vi går mere i dybden. Men jeg tror ikke, at folk bliver skuffede," siger den midlertidige direktør.

Ud over en ny direktør kan der også være et nyt bestyrelsesmedlem på vej i Euroinvestor.

"Jens afsked var noget, vi havde snakket om, inden det meldt ud. Jens havde lyst til at prøve noget nyt - men han kommer formentlig ind i bestyrelsen senere," siger Christian Seidelin.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs