MediaWatch

BBC laver samarbejder med to besked-tjenester

Den britiske public service-station indgår samarbejder med to apps, der bruges til kommunikation.

Indhold fra BBC skal fremover distribueres via kommunikationstjenesterne Viber og Whatsapp. Det skriver Adage.

På Viber vil BBC distribuere indhold fra dokumentaruniverset "Our World" i seks dage op til tv-visningen af en dokumentar om kidnapninger i Mexico.

Whatsapp bliver taget i brug af BBC Africa, der vil "fortælle historien om unge mennesker i den Demokratiske Republik Congo, der bruger nye online-metoder til at få deres stemme hørt og bringe forandringer til deres land", skriver BBC ifølge Adage i en meddelelse.

Formålet med samarbejderne med Whatsapp og Viber er at bringe BBC-indholdet ud til forbrugere, der ikke nødvendigvis ville blive opmærksomme på det ad andre kanaler.

Det er ikke første gang, at BBC laver partnerskaber med besked-apps. Stationen har tidligere været i samarbejde med bl.a. Wechat, Snapchat og Line.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Facebook vil prioritere "troværdige" nyheder

Medlemsundersøgelser skal luge ud i falske nyheder og få lokale medier til at fylde mere i Facebooks feed. Samlet set skal mængden af nyheder dog fortsat reduceres med en femtedel.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere