MediaWatch

BBC-kanal flytter fra tv til nettet

Undgomskanalen BBC Three lukker som tidligere udmeldt på tv og flytter ind på nettet.

BBC Three, der henvender sig til de 16-24 årige, eksisterer ikke længere som traditionel tv-kanal og er nu flyttet over på nettet. Det oplyser BBC.

Ideen om at flytte ungdomskanalen væk fra flow-tv blev så dagens lys allerede i 2014, og i november blev beslutningen så taget.

BBC Three flytter nu alle sine aktiviteter over på nettet. Her vil kanalen leve videre på BBC's hjemmeside og i BBC's Iplayer. Ifølge BBC vil kanalens indhold fremover være tilgængelig on demand, som det kendes fra eksempelvis Netflix og HBO Nordic.

BBC har tidligere meddelt, at lukning af BBC Three vil spare medieselskabet for 30 mio. pund, svarende til omkring 300 mio. kr., årligt.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs