MediaWatch

New York Times lancerer spansk nyhedssite

Den amerikanske avis lancerer nyhedssite på spansk som led i international ekspansionsstrategi.

The New York Times laver endnu et tiltag for at øge sin internationale læserskare med lanceringen af et spansk nyhedssite, skriver Nieman Lab.

Med hovedsæde i Mexico City vil avisen med "The New York Times en Español" dagligt kuratere og oversætte ti til 15 nyheds- og debatartikler krydret med unikt indhold på spansk. Redaktionen vil bestå af en redaktør og seks journalister.

"Dette team, og fremtidige teams, som vi skaber andre steder, kan udbrede ikke kun Times' journalistik disse steder, men også forklare USA og alle de ting, der sker her, til disse læsere," udtaler Lydia Polgreen, international vice-redaktør, til Nieman Lab.

The New York Times har lagt en international ekspansionsstrategi, som ifølge topchefen Mark Thompson skal gøre avisens journalistik og produkter mere relevante for nye målgrupper fremfor at se den "resterende verden som et stort publikum", skrev han i et internet-memo sidste år.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs