MediaWatch

New York Times lancerer spansk nyhedssite

Den amerikanske avis lancerer nyhedssite på spansk som led i international ekspansionsstrategi.

The New York Times laver endnu et tiltag for at øge sin internationale læserskare med lanceringen af et spansk nyhedssite, skriver Nieman Lab.

Med hovedsæde i Mexico City vil avisen med "The New York Times en Español" dagligt kuratere og oversætte ti til 15 nyheds- og debatartikler krydret med unikt indhold på spansk. Redaktionen vil bestå af en redaktør og seks journalister.

"Dette team, og fremtidige teams, som vi skaber andre steder, kan udbrede ikke kun Times' journalistik disse steder, men også forklare USA og alle de ting, der sker her, til disse læsere," udtaler Lydia Polgreen, international vice-redaktør, til Nieman Lab.

The New York Times har lagt en international ekspansionsstrategi, som ifølge topchefen Mark Thompson skal gøre avisens journalistik og produkter mere relevante for nye målgrupper fremfor at se den "resterende verden som et stort publikum", skrev han i et internet-memo sidste år.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Både Berlingske Media og TV 2 fik nye bestyrelsesformænd i sværvægtsklassen, Egmont-koncernen præsenterede regnskab og TV3-ejer splitter selskabet i to efter afblæst fusion med TDC.

MTG vil stå i frontlinjen i nordisk konsolidering

Den svenske koncern splitter selskabet op i to, men det har ikke dæmpet lysten til at indgå i konsolideringer, siger topchefen for den nordiske tv-forretning. Han forudser, at et nyt tele-medie-landskab vil udvikle sig i Norden de kommende år – og det skal ske med MTG i forreste linje.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere