MediaWatch

Dyrby i toppen af danskernes Google-søgninger i 2015

TV 2's tidligere nyhedsdirektør er blandt de danske mænd, der er blevet googlet mest i år.

Foto: PR/TV 2

Indtil 11. november var Michael Dyrby først og fremmest et kendt navn i journalistkredse, men TV 2’s tidligere nyhedsdirektør blev for alvor berømt i den brede offentlighed i forbindelse med sin afsked fra tv-kanalen. Det viser en ny opgørelse over danskernes søgninger på Google i løbet af 2015.

Sagen omkring Michael Dyrbys opsigelse har sikret ham en placering som nummer fem på listen over de danske mænd, som befolkningen har googlet mest i årets løb.

I toppen af listen ligger den første dansker i rummet, Andreas Mogensen, mens den tidligere konservative folketingskandidat og nuværende radiovært Mads Holger ligger nummer to på listen.

 Sidste mand i top tre er musikeren TopGunn.

Øverst på listen over de mest søgte kvinder er den tidligere ungdomspolitiker Nikita Klæstrup efterfulgt af skuespillerinderne Søs Egelind og Ena Spottag.  

Googles årlige opgørelse viser, at ”agar.io” var det mest søgte ord i 2015. Det er navnet på et populært onlinespil, hvis man skulle være en af de danskere, der ikke har googlet ordet i årets løb.

Mere fra MediaWatch

Medie: Regeringen lægger op til ny filmforpligtelse

I et aftaleudkast til de afsluttende forhandlinger om medieforliget fremgår det ifølge Finans, at DR og TV 2 på ny kan blive underlagt den såkaldte filmforpligtelse. Den blev ellers afskaffet i 2018, men siden har filmbranchen kritiseret udviklingen.

Nent tager navneskifte til Viaplay

Nordic Entertainment Group hedder fremover Viaplay Group. Det skal sende klart signal om, at medieselskabet har fokus skåret knivskarpt mod streamingfremtiden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs