MediaWatch

Mediacom henter digital direktør fra Carlsberg

Tidligere digital direktør i Mediacom vender tilbage til bureauet i en nyoprettet stilling, hvor han skal styrke den digitale forretning på tværs af landegrænser.

MediaCom opruster digitalt og har hyret Christian Godske i en nyoprettet stilling som digital direktør for de fire nordiske lande. Det oplyser bureauet i en pressemeddelelse.

Christian Godske kommer fra en stilling som global media director hos Carlsberg Group, hvor han har været de seneste to år. Før da var han digital direktør for Mediacom i Danmark, som han nu vender tilbage til for at styrke bureauets digitale tilbud og position på det nordiske marked.

”Christian er en utrolig vidende person, men også en fremragende kommunikator og formidler, og jeg har store forventninger til ham i hans nye rolle," siger nordisk direktør for MediaCom, Ulrik Falkner Thagesen, der bliver Christian Godskes nærmeste chef, i meddelelsen.

"Hans rolle bliver at videreudvikle MediaCom’s digitale kompetencer og produkter, samt hvordan vi arbejder digitalt med kunder på tværs af de nordiske markeder, naturligvis i tæt samarbejde med de enkelte markeder og med GroupM (som Mediacom er en del af, red.),” siger Ulrik Falkner Thagesen i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs