MediaWatch

Konsulentvirksomheder slår pjalterne sammen

Gemius indgår strategisk samarbejde med Peytz & Co i Skandinavien.

Fra januar 2016 indgår Gemius Danmark et strategisk samarbejde med det digitale bureau Peytz & Co, der overtager Gemius’ danske kontor og repræsenterer dem i Skandinavien fremover. Det skriver selskaberne i en fælles pressemeddelse.

Gemius har gennem de seneste otte år leveret Danske Mediers officielle målinger af trafik på websites. Det nye partnerskab betyder, at alle Gemius’ medarbejdere og produkter fortsætter i den nye konstellation trods en intern omstrukturering.

"Vores eksisterende kunder vil ikke mærke forskel i den daglige kontakt med vores lokalt forankrede kontakt- og support team. Men rådgivningen får med garanti et kvalitativt løft i og med, at Peytz & Co’s erfarne konsulenter nu også kan byde ind," siger Christian Hjort, country manager hos Gemius, i pressemeddelelsen.

Gemius har udviklet sig til en international konsulentvirksomhed indenfor online brugeranalyse og digital kommunikation i mere end 30 lande. Nu skal indsatsen styrke i Norge, Sverige og Danmark.

"Vi besluttede os for at opruste vores synlighed og tilstedeværelse i regionen, hvilket udmøntede sig i et ønske om at finde en stærk partner med fokus på medier, offentlige virksomheder og e-commerce. Efter en grundig markedsresearch faldt valget på Peytz & Co, en virksomhed vi har kendt i mange år, som deler vores værdier og som har klare synergier til de services og ydelser, Gemius leverer i dag," siger Piotr Edsys, adm. direktør for Gemius SA.

Peytz & Co er et digitalt bureau, som leverer rådgivning, analyse og digital udvikling til især medier, organisationer og offentlige virksomheder i Slandinavien. Virksomheden er certificeret Google partner men har oplevet, at især det offentlige Danmark savner alternativer til Google. Derfor har Peytz & Co valgt at overtage salget af Gemius’ produkter i Norden, da disse netop tilbyder andre løsninger end Googles produkter.

"Vi har jo kendt Gemius lige siden, de kom til landet i 2007. Vi leverer resultatorienteret internet, som altid benytter viden og måling som grundlag for forretningsbeslutninger. Gemius vil især gavne vores kunder indenfor det offentlige Danmark og i mediebranchen, hvor man efterlyser et solidt alternativ. Vi glæder os meget til samarbejdet" siger Christian Peytz, direktør i Peytz & Co.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs