MediaWatch

Egmont lukker viralsite i Norge

Egmont Publishing i Norge lukker ned for viralsite efter et år i luften.

Foto: PR-foto, Egmont

Det norske viralsite Superlike.no lukker. Det skriver flere norske medier, bl.a. Journalisten.no. Lukningen sker et år efter, at sitet gik i luften.

"Jeg er stolt af indsatsen fra det hold, som har arbejdet med Superlike, og som bl.a. har fået hjemmesiden til tops på den norske blogliste. Vi har lært meget, både teknologisk og redaktionelt, som vi vil drage nytte af fremover. Men en samlet vurdering gør, at vi nu vælger at afslutte satsningen," siger digitalredaktør hos Egmont Publishing i Norge, Monica Lid, i en pressemeddelelse.

Superlike er langt fra det første norske viralsite, der må lade livet i år. Tidligere på året har både Dagens Næringsliv og VG lukket deres satsninger på området.

Herhjemme er seneste nyt på den virale front, at Berlingske Media som et led i de igangværende omstruktureringer har valgt at lukke viralsitet Bite.dk.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs