MediaWatch

Egmont lukker viralsite i Norge

Egmont Publishing i Norge lukker ned for viralsite efter et år i luften.

Foto: PR-foto, Egmont

Det norske viralsite Superlike.no lukker. Det skriver flere norske medier, bl.a. Journalisten.no. Lukningen sker et år efter, at sitet gik i luften.

"Jeg er stolt af indsatsen fra det hold, som har arbejdet med Superlike, og som bl.a. har fået hjemmesiden til tops på den norske blogliste. Vi har lært meget, både teknologisk og redaktionelt, som vi vil drage nytte af fremover. Men en samlet vurdering gør, at vi nu vælger at afslutte satsningen," siger digitalredaktør hos Egmont Publishing i Norge, Monica Lid, i en pressemeddelelse.

Superlike er langt fra det første norske viralsite, der må lade livet i år. Tidligere på året har både Dagens Næringsliv og VG lukket deres satsninger på området.

Herhjemme er seneste nyt på den virale front, at Berlingske Media som et led i de igangværende omstruktureringer har valgt at lukke viralsitet Bite.dk.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Bornholms Tidende er sendt ud i spare- og fyringsrunde, DR's dramachef blev afskediget, og Louds nye programdirektør varslede store forandringer for den unge radio. Få overblikket over en travl uge i den danske mediebranche.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs