MediaWatch

TV 2-regioner har relanceret på nettet

Nyt website på TV 2 Fyn skal bane vej for ambitionerne om at blive fuldblods nyhedskanal med regionalt snit. Også TV Syd har relanceret.

Foto: PR/TV 2 Fyn

TV 2 Fyn har taget næste skridt mod målet om at blive nyhedskanal ala TV 2 News - på fynsk.

I begyndelsen af året gik TV 2-regionalen i luften som regional nyhedskanal, og i denne uge har stationen relanceret tv2fyn.dk med nyhedsjournalistik og nyhedsklip i fokus. Det skriver regionalstationen i en meddelelse. Blandt de nye tiltag er en ny videoplayer og et fleksibelt design, der tilpasser sig alt efter, om brugeren besøger regionalstationen fra mobilen, tablet eller pc.m.

"Danskerne flytter sig til nye platforme. Med det nye tv 2fyn.dk kan vi nu på bedste vis supplere vores flow news-dækning på vores egen kanal om eftermiddagen og de traditionelle tv-nyheder på TV 2 om aftenen," siger Esben Seerup, direktør på TV 2 Fyn i meddelelsen.

Relanceringen af tv2fyn.dk er en del et fælles udviklingsprojekt mellem TV 2-regionerne. Ud over TV 2 Fyn har TV Syd, TV 2 Nord og TV Midtvest bl.a. købt ind på samme løsning.

Mens TV Syd var først i luften med nyt website - og i de kommende uger følger TV 2 Nord og TV Midt-Vest, ifølge TV 2 Fyn. Næste år følger desuden TV 2 Lorry, fremgår det af meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs