MediaWatch

TV 2-regioner har relanceret på nettet

Nyt website på TV 2 Fyn skal bane vej for ambitionerne om at blive fuldblods nyhedskanal med regionalt snit. Også TV Syd har relanceret.

Foto: PR/TV 2 Fyn

TV 2 Fyn har taget næste skridt mod målet om at blive nyhedskanal ala TV 2 News - på fynsk.

I begyndelsen af året gik TV 2-regionalen i luften som regional nyhedskanal, og i denne uge har stationen relanceret tv2fyn.dk med nyhedsjournalistik og nyhedsklip i fokus. Det skriver regionalstationen i en meddelelse. Blandt de nye tiltag er en ny videoplayer og et fleksibelt design, der tilpasser sig alt efter, om brugeren besøger regionalstationen fra mobilen, tablet eller pc.m.

"Danskerne flytter sig til nye platforme. Med det nye tv 2fyn.dk kan vi nu på bedste vis supplere vores flow news-dækning på vores egen kanal om eftermiddagen og de traditionelle tv-nyheder på TV 2 om aftenen," siger Esben Seerup, direktør på TV 2 Fyn i meddelelsen.

Relanceringen af tv2fyn.dk er en del et fælles udviklingsprojekt mellem TV 2-regionerne. Ud over TV 2 Fyn har TV Syd, TV 2 Nord og TV Midtvest bl.a. købt ind på samme løsning.

Mens TV Syd var først i luften med nyt website - og i de kommende uger følger TV 2 Nord og TV Midt-Vest, ifølge TV 2 Fyn. Næste år følger desuden TV 2 Lorry, fremgår det af meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs